Hinnasto

Yksityinen terveydenhoitajan/sairaanhoitajan (Valvira) ja lyhytterapeutin vastaanotto
 

Halutessasi voit ensin varata 20 min. pituisen maksuttoman video- tai puhelinajan miettiessäsi palveluideni soveltuvuutta itsellesi.

Pakettihinnoissa vastaanotot pääsääntöisesti 1-2 viikon välein. Maksu käteinen / MobilePay / sopimuksen mukaan laskutus sähköpostitse. Yksittäiset käynnit maksetaan vastaanoton yhteydessä. Hinnat sisältävät kaikki kustannukset, erillistä toimistomaksua ei lisätä hintaan. 20 kerran jälkeen -10% alennus niin yksittäisistä käynneistä kuin pakettihinnoistakin. 

Sovitun vastaanoton voi maksutta perua tai siirtää 24h ennen sovittua ajankohtaa. Esteen sattuessa muistathan perua ajoissa aikasi! Samana päivänä perutusta tai käyttämättä jääneestä ajasta joudun valitettavasti laskuttamaan täyden hinnan.

Hinnasto 1.11.2023 alkaen:

Yksilöaika 45 min.

70€

Yksilöaika 60 min.

85€

Yksilöaika 5 x 45 min. pakettihinta

325€ (65e kerta)

Pari-/perheaika 75 min.

115€

Pari-/perheaika 90 min.

130€

Pari- /perheaika 3 x 75 min. pakettihinta

330€ (110e kerta)

Pari- /perheaika 3 x 90 min. pakettihinta

375€ (125e kerta)


Yhteistyön kesto ja käyntien tiheys määritellään asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan, joissakin tilanteissa yksikin käyntikerta voi olla riittävä ("single session therapy"). Yksilölyhytterapiassa käyntikertoja on usein 5–20, parilyhytterapiassa 1–8. Yhteistyötä on mahdollista jatkaa pidempäänkin, esimerkiksi ylläpitohoito- ja ennaltaehkäisytarkoituksessa.

Toimin yksityisenä rekisteröitynä terveydenhuollon ammatinharjoittajana. Minulla on asianmukainen Aluehallintoviraston lupa toiminnalleni.
 
Terveydenhoitaja/sairaanhoitajavastaanotot lyhytterapeuttisia menetelmiä hyödyntäen on arvonlisäveroton palvelu.

Lakisääteinen, jatkuva potilasvakuutukseni on Tehyn kautta.