Hinnasto

Yksityinen terveydenhoitajan/sairaanhoitajan (Valvira), lyhytterapeutin ja psykoterapeuttiopiskelijan vastaanotto.
 

Pakettihinnoissa vastaanotot pääsääntöisesti 1-2 viikon välein, ensimmäisen viiden kerran paketin jälkeen tässä on joustoa :)  Maksu käteinen / MobilePay / sopimuksen mukaan laskutus sähköpostitse. Yksittäiset käynnit maksetaan vastaanoton yhteydessä. En veloita erillistä toimistomaksua.

20 kerran jälkeen -10% alennus niin yksittäisistä käynneistä kuin pakettihinnoistakin. 

Sovitun vastaanoton voi maksutta perua tai siirtää 24h ennen sovittua ajankohtaa. Esteen sattuessa muistathan perua ajoissa aikasi! Samana päivänä perutusta tai käyttämättä jääneestä ajasta joudun valitettavasti laskuttamaan täyden hinnan.
 

Ensikäynti 45 min. 

60€

Yksilöaika 45 min. 

70€

Yksilöaika 60 min. 

85€

Yksilöaika 5 x 45 min. pakettihinta

325€ (65e kerta)

Pari-/perheaika 75-90 min.

115-130€

Pari- /perheaika 3 x 90 min. pakettihinta

375€ (125e kerta)


Yhteistyön kesto ja käyntien tiheys määritellään asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Tarjoan yksittäisiä käyntejä, lyhytterapiaa ja pitkää työskentelyä.

Toimin yksityisenä rekisteröitynä terveydenhuollon ammatinharjoittajana.  Terveydenhoitaja/sairaanhoitajavastaanotot lyhytterapeuttisia ja pari- ja perheterapeuttisia menetelmiä hyödyntäen on arvonlisäveroton terveydenhuollon palvelu. 

Potilasvakuutukseni on Tehyn kautta. Koulutuspsykoterapia-asiakkaani kuuluvat Jyväskylän yliopiston järjestämän vakuutuksen piiriin.