"Jos turrutat vaikeat tunteesi ja haavoittuvuutesi, tukahdutat helposti myös ilosi ja luovuutesi."

-Brene Brown-

Olen Maija Laatunen, ammatiltani terveydenhoitaja/sairaanhoitaja (Valvira) ja kognitiivinen lyhytterapeutti. Koulutukseeni sisältyy yksilö- ja parilyhytterapia.

Ajankohtaisesti opiskelen pari- ja perhepsykoterapeutiksi Jyväskylän yliopistossa. Pari- ja perheterapian viitekehystä voidaan soveltaa erinomaisesti myös yksilötyöskentelyssä, liittyväthän yksilön kokemat ongelmat hyvin usein tavalla tai toisella pari- ja perhesuhteisiin. 

S. 1982.
 

Tervetuloa lähi- tai etävastaanotolle yksin, kaksin tai perheenä!

Tarjoan apua esimerkiksi elämän erilaisiin muutos- ja kriisitilanteisiin, ahdistusoireisiin, vaikeiden elämänkokemusten käsittelyyn, parisuhdeongelmiin ja elämäntapamuutoksiin. Yhteydenottoon riittää, että sinulla on tarve keskustella ja tapaamisen myötä sovimme yhdessä yhteistyömme tavoitteista. Yleisenä tavoitteena hoidolle on, että hyvinvointisi paranee ja pystyt elämään omannäköistäsi elämää. 

Luonteeltani olen varsin rauhallinen, mutta työskentelyotteeni on aktiivinen. Kuuntelen aktiivisesti, ohjaan eteenpäin kysellen, tarjoan vaihtoehtoisia näkökulmia. Minulle on tärkeintä turvallinen ja luottamuksellinen yhteistyösuhde, joka on kaiken työskentelyn perusta.  

 Täältä löydät profiilini Valitse terapia -palvelussa.

Koulutus- ja työkokemustaustaani

  • Kognitiivisen lyhytterapian pätevyys (Integrum)
  • Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti ja psykoterapeuttiset valmiudet (Lyhytterapiainstituutti)
  • Terveydenhoitaja/sairaanhoitaja AMK (Metropolia Ammattikorkeakoulu)

Olen työskennellyt lähes 20 vuotta terveydenhuoltoalalla. Terapiatyön lisäksi minulla on monipuolista työkokemusta mm. työterveyshuollosta, Terveyskylän Painonhallintatalosta (HUS) sekä yli 10 vuoden omakohtainen kokemus kolmivuorotyöstä. Käyn säännöllisesti täydennyskoulutuksissa ja työnohjauksessa.

Sydämeltään lappilainen

Vapaa-ajallani minulle on tärkeää kiireetön kotona oleminen ja rivitalopihan puutarhanhoito, musiikki, jooga ja luonnossa liikkuminen. En omista ajokorttia ja mieluiten liikunkin paikasta toiseen pyörällä tai kävellen. Vuoden kohokohtani on joka syksy toteutuva ruskareissu Kolarin ja Muonion seudulle yhdessä puolisoni kanssa. Olen asunut koko aikuisikäni pääkaupunkiseudulla, syntynyt Keski-Suomessa ja kasvanut Hämeessä, mutta sydämeltäni olen vahvasti lappilainen! Haaveilen Lappiin muutosta, ikivanhasta puutalosta ja sen villiintyneessä puutarhassa hääräämisestä.

Täältä saat minuun yhteyden. Laita matalalla kynnyksellä viestiä, niin sovitaan sinulle sopiva tutustumiskäynti!